Fotocom
Το Καλάθι Μου

Gamesir AC8-6 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE

 Gamesir AC8-6 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE
Gamesir AC8-6 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE

Gamesir AC8-6 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE


Το Gamesir AC8-6 Μαγνητικό Faceplate αποτελεί ιδανικό δώρο για τους θαυμαστές της σειράς "The Wheel of Time" και για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο και αισθητικά ευχάριστο τρόπο για να ενισχύσουν την εμπειρία τους στο gaming. Συνδυάζει την αγάπη για την φαντασία με την τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας μια μοναδική προσθήκη στον εξοπλισμό του κάθε παίκτη. Με εργονομικό σχεδιασμό και μαγνητική σύνδεση, η αλλαγή του faceplate γίνεται σε δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία, ενώ επίσης είναι ατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διασφαλίζει ανθεκτικότητα και άνεση στη χρήση.


*ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν συμπεριλαμβάνεται το controller Gamesir G7 SE.


Λεπτομέρειες:

1) Μαγνητική Σύνδεση: Το faceplate συνδέεται με το gaming controll χρησιμοποιώντας μαγνητικούς μηχανισμούς, προσφέροντας εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση.

2) Αντιολισθητική Επιφάνεια: Η επιφάνεια του faceplate είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα παρέχει καλό κράτημα και αντοχή στη φθορά.

3) Εργονομικός Σχεδιασμός: Οι γωνίες και οι καμπύλες του faceplate είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν άνεση και εργονομία κατά τη χρήση, ενισχύοντας την απόδοση και την άνεση κατά το gaming.

4) Δαχτυλίδια για Αντιτριβή Ολίσθησης. Χρησιμοποιούνται στα χειριστήρια για να μειώσουν την τριβή μεταξύ των αναλογικών μοχλών και του σώματος του χειριστηρίου. Αυτό επιτρέπει πιο ομαλή και ακριβή κίνηση των μοχλών, βελτιώνοντας έτσι την απόκριση και την αίσθηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

  • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (2-5 ΗΜΕΡΕΣ)
  • Κωδικός Προϊόντος: DV-04406
  • MPN: 04406
14,90€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.