Fotocom
Το Καλάθι Μου

Gamesir AC8-1 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE

 Gamesir AC8-1 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE
Gamesir AC8-1 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE

Gamesir AC8-1 Μαγνητικό Faceplate για το Gamesir G7/G7 SE


Το Gamesir AC8-1 Μαγνητικό Faceplate προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη ανανέωση της εμφάνισης του χειριστηρίου σας. Με εργονομικό σχεδιασμό και μαγνητική σύνδεση, η αλλαγή του faceplate γίνεται σε δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, επιτρέπει την προσαρμογή του χειριστηρίου σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διασφαλίζει ανθεκτικότητα και άνεση στη χρήση. Ιδανικό για τους gamers που θέλουν να ανανεώσουν την εμπειρία παιχνιδιού τους με στυλ και λειτουργικότητα.


*ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν συμπεριλαμβάνεται το controller Gamesir G7 SE.



Λεπτομέρειες:

1) Μαγνητική Σύνδεση: Το faceplate συνδέεται με το gaming controll χρησιμοποιώντας μαγνητικούς μηχανισμούς, προσφέροντας εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση.

2) Αντιολισθητική Επιφάνεια: Η επιφάνεια του faceplate είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα παρέχει καλό κράτημα και αντοχή στη φθορά.

3) Εργονομικός Σχεδιασμός: Οι γωνίες και οι καμπύλες του faceplate είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν άνεση και εργονομία κατά τη χρήση, ενισχύοντας την απόδοση και την άνεση κατά το gaming.

4) Δαχτυλίδια για Αντιτριβή Ολίσθησης. Χρησιμοποιούνται στα χειριστήρια για να μειώσουν την τριβή μεταξύ των αναλογικών μοχλών και του σώματος του χειριστηρίου. Αυτό επιτρέπει πιο ομαλή και ακριβή κίνηση των μοχλών, βελτιώνοντας έτσι την απόκριση και την αίσθηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.












  • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (2-5 ΗΜΕΡΕΣ)
  • Κωδικός Προϊόντος: DV-04405
  • MPN: 04405
14,90€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.